tiistai 25. lokakuuta 2011

Räkää ja ruisjauhoja


Joskushan sen piti tapahtua. Kylmä sisäilmasto sai minut vihdoin antautumaan ja aamulla heräsin siihen, että kurkkua kivisti ja nokka oli tukossa. Muut opiskelijat ovat myös olleet sairaana, joten oli vain ajan kysymys, milloin se tarttuisi minuun.

Tänään oli myös se päivä, kun kiersin Bolognan etsimässä ruisjauhoja. Pienen googlailun perusteella jotkut ehdottivat Lidliä tai suurempia marketteja mahdollisiksi myyntipaikoiksi. Miia kommentoi ystävällisesti aiemmin päivällä, että NaturaSì ainakin myy ruisjauhoja. Lähdin siis läheiseen Pamiin katsomaan, minkälainen valikoima siellä on. Ei lykästänyt. Seuraavaksi InCoop. Ei sielläkään. Sitten isompi Coop rautatieaseman lähellä. Ei. Sitten Lidl. Ei sielläkään.

Lopulta kävelin Via Stalingradia pitkin kotiinpäin, kun huomasin muurien sisäpuolella pienen erboristerian, josta sain puoli kiloa ruisjauhoja 2,8 eurolla. Näistä karjalanpiirakoista on parempi tulla hyviä.

1 kommentti:

  1. Heh, aika montaa kauppaa sait kiertää, onneksi löytyi :). Pitää varmaan lakata valittamasta lähimmän Bennetin valikoimasta, kun sieltä sentään löytyy kaikenlaisia jauhoja. Muistaakseni myös Auchanilta olen niitä ostanut.

    VastaaPoista