lauantai 12. marraskuuta 2011

Yhtäkkiä Pisa... eiku Modena


Tänä lauantaina aiomme alun perin yrittää matkata Pisaan ottamaan kuvia vinosta tornista, mutta erinäisten sitoumusten takia lähtijöiden määrä väheni niin paljon, että päätimme siirtää sen eri päivään. Sen sijaan minä ja Tom tapasimme rautatieasemalla kymmeneltä ja hyppäsimme ilman sen kummempia suunnitelmia johonkin junaan. Tämä juna sattui menemään Modenaan, mikä sopi meille varsin hyvin, sillä matka sinne kestää vain puolisen tuntia.

Modena oli hauska pikkukaupunki joskaan siellä ei ollut mitään elämää suurempaa. Parin tunnin kiertelyn jälkeen hyppäsimme bussiin ja köröttelimme Maranelloon, joka tietenkin tunnetaan Ferrarin syntymäpaikkana. Kävimme Ferrari-museossa ihastelemassa punaisia kiitureita, mikä oli yhdentoista euron hintaan ihan tarpeeksi viihdyttävää.

Huomenna on siis luvassa pari kuvaa nopeista autoista ja muutama enemmän rakennuksista. Parin tuhannen kuvan jälkeen minusta on alkanut tuntua, että kaikki kuvat ovat samanlaisia ja otan ne joka reissulla. Nähtäväksi jää siis, onko minulla tarjota huomenna mitään mieltäliikuttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti