perjantai 27. tammikuuta 2012

Vuokraisäntärintamalta ei mitään uutta


Luigilandiassa ei mikään muutu. Kaksi minuuttia sitten ovisummeri soi, ja vuokraisäntäni jokailtainen pizza kuljetettiin nälkäiselle odottajalle. Minuutti sitten hän nauroi kovemmin kuin kukaan tuntemani lempiohjelmalleen televisiossa. Minuutti tästä eteenpäin hän vetäisee henkeä yllättyneenä.

Erehdyin menemään keittiöön äsken. Luigi oli vielä huoneessaan ja luulin jo onnenpäiväni koittaneen, kun hän ei välittömästi kurkistanut keittiöön. Laitoin videon pyörimään ja aloin katsella sitä. Mutta harva ihminen tässä maailmassa muuttuu.

Seuraava kymmenen minuutin interaktio – tai kutsutaan sitä vaikka aktioksi, koska se oli varsin yksipuolista – käsitteli tuttuja aiheita. Yritin muistella niitä tätä kirjoittaessani, mutta ne olivat niin arkipäiväisiä, että ne menivät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Yksi aiheista taisi olla vanhat kunnon ruokailutottumukset: söin raejuustoa ja Luigi sai siitä pontta kertoa minulle, siitä miten hänkin pitää nopeasti syömisestä. Muita aiheita listalla tänään olivat rikki mennyt muistikortti ja se, minkä kokoisia muistikortteja hän oli kaksi vuotta sitten aikonut ostaa.

Minun pitää kestää tätä papupataa vielä kaksi viikkoa, sitten saan palata tuppisuiden suomalaisten pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti